Coș de cumpărături

CONTACTEAZA-NE ACUM

+4 021 230 86 96

6100E

SKU
6100E

Un inregistrator de cost redus cu caracteristici adaptabile

Modelul 6100E nu numai ca va aduce tot ce aveti nevoie pentru nevoile dvs. de baza pentru inregistrare, ci si caracteristici care il adapteaza pentru a se potrivi cel mai bine cu cerintele dvs.

0,00 €

• Securitate avansata a datelor si arhivarii
• 5,5 ", 1/4 VGA, Ecran tactil colorat
• Proiectat pentru utilizare in retea si in conditii de siguranta
• Client FTP si server
• Vizualizare si configurare live, de la distanta
• 125ms de prelevare paralela

Unitatea este ideala pentru cerintele de vizualizare si inregistrare de baza si face o inlocuire excelenta pentru inregistratoarele grafice mici - va aduce toate avantajele de cost, securitatea si flexibilitatea fisierelor electronice de date securizate.

Modelul 6100E are un ecran color complet si utilizeaza tehnologia touch screen pentru configurare si functionare limpede si intuitiva. In plus, acesta accepta un port USB standard pentru a permite utilizarea mouse-ului, a tastaturii sau a scanerului de coduri de bare, astfel incat sa puteti alege metoda de interfata care este cea mai usoara pentru dvs.

Securitate pentru a va oferi liniste sufleteasca
Cu 6100E, datele dvs. sunt stocate in fisiere comprimate binare, pentru a le pastra in siguranta.

Un recorder grafic asigura ca stilourile si hartia nu mai sunt necesare niciodata, iar datele pot fi mutate manual sau arhivate automat in mai multe locatii: media detasabila, serverele de retea sau baza de date Eurotherm Review de pe un PC. O memorie interna, non-volatila de 8Mb ofera o capacitate semnificativa de stocare si revizuire a datelor la instrumentul propriu-zis. Aceasta va permite sa configurati cea mai buna strategie pentru aplicatia dvs. pentru a pastra datele in siguranta - daca preferati, fara a fi nevoie de interventia operatorului.


Un inregistrator de cost redus cu caracteristici adaptabile

Modelul 6100E nu numai ca va aduce tot ce aveti nevoie pentru nevoile dvs. de baza pentru inregistrare, ci si caracteristici care il adapteaza pentru a se potrivi cel mai bine cu cerintele dvs. pentru aplicare. Portul USB poate fi utilizat pentru a sustine un stick de memorie detasabil pentru stocarea suplimentara de date locala pe recorder sau pentru interfete suplimentare de operator, care sa se potriveasca necesitatilor de introducerea datelor - cod de bare, tastatura sau mouse.

6100E ofera un port Ethernet si accepta protocoale Modbus TCP (slave) si FTP. In consecinta, recorderul poate fi integrat cu usurinta intr-un sistem mai mare, iar fisierele de date pot fi transferate prin retea, astfel incat datele dvs. sa fie disponibile acolo unde doriti, atunci cand doriti.

Suportul pentru output-ul releelor si canalele configurabile de matematica, calculatoare si contoare va ofera flexibilitate suplimentara pentru a adapta recorderul pentru a satisface nevoi foarte specifice ale aplicatiei. Functiile matematice includ adunarea, scaderea, multiplicarea, impartirea, gruparea constanta, maxima grupului, media grupului, canalul min, canalul maxim, media canalului, media rulanta si “slave comms”.

Caracteristici:

Securitate avansata a datelor si arhivare
Intrari universale
Comunicatii Ethernet
Sincronizarea timpului (SNTP)

Mai multe informații
Cod produs 6100E
Status stoc La comanda
Greutate 3.0000
Diagonala display 5.5"
Nr. Canale de intrare 6
Comunicatie Ethernet Da
Securitate Nu
Tip display Colour TFT LCD with cold cathode backlight, fitted with resistive, analogue, Touch-Panel
Rezolutie display 1/4VGA (320 x 240 pixels)
Tip intrari dc Volts, dc millivolts, dc milliamps (with shunt), Thermocouple, 2/3-wire RTD
Evenimente 0
Nr. Canale digitale de iesire 3
Nr. Canale virtuale 12
Comunicatie seriala Nu
Porturi USB 1
Functii matematice Optional
Functie Batch Optional
Ecrane personalizate Nu
Certificare AMS2750 Nu
Certificat de calibrare Nu
Grad de protectie IP66
Brands Eurotherm