Coș de cumpărături

CONTACTEAZA-NE ACUM

+4 021 230 86 96

Noutati

 1. Protectie IP69K


  Note de aplicare  Piata implicata: Echipamente mobile

  Produs: ICS E1 Client: Producatori de autobetoniere

  Subiect: Protectie IP69K pentru a rezista la presiune inalta si la procesele de curatare la temperaturi ridicate

  Problema clientului: Soferii profesionisti de betoniere inteleg bine importanta curatarii frecvente a vehiculelor pentru a evita munca grea de a folosi un ciocan de spart. Din acest motiv, camioanele sunt supuse periodic spalarii la presiune si temperatura ridicata pentru a indeparta betonul acumulat, murdaria, praful, grasimea, uleiurile si pamantul acumulat in timpul operatiunilor zilnice. Dupa ciclurile de spalare, unii senzori nu mai functioneaza din cauza umezelii si patrunderii apei in interiorul electronicelor, ceea ce duce la oprirea camionului.

  Solutia noastra: Senzorii aprobati ICS E1 au fost proiectati cu o etansare speciala pentru a evita orice patrundere a apei si a umezelii in timpul acestor cicluri de spalare solicitante. Gradul de protectie IP69K certifica ca senzorul este protejat impotriva presiunii inalte la intervalul apropiat si pulverizare la temperaturi ridicate. Beneficii: Rezistenta certificata IP69K impotriva ciclurilor de spalare la presiune inalta si la temperaturi ridicate. Senzorii ICS certificati cu grad de protectie IP68 sunt potriviti pentru scufundarea continua in apa la doi metri adancime timp de 24 de ore. Toate componentele au fost selectate pentru a permite o functionare sigura si continua intre -40 si +85 C.

  Detalii
 2. Inregistrator/regulator nanodac
  15
  Feb

  Inregistrator/regulator nanodac

  Inregistrator/regulatornanodac

  Generalitati


  nanodac  este un dispozitiv electronic avansat care inglobeaza in aceeasi carcasa un inregistrator cu 4 canale reale [4 intrari analogice] si 30 canale virtuale [functii matematice, numaratoare, totalizatoare],  2 bucle de reglare PID si un afisaj grafic color de o calitate deosebita.

  Detalii